Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007

Τα πρόβατα ψηφίζουν

Φωτορεπορτάζ από τις εκλογές που έλαβα από τον φίλο μου SiverPanda.

6 σχόλια:

industrialdaisies είπε...

Τα πρόβατα είναι αγνά ζωντανά. Σε αντίθεση με τον άνθρωπο -και δη τον ψηφοφόρο...

Καλημέρα! :)

The Torch είπε...

Σαφώς και είναι αγνά ζώα, γι αυτό και μπορείς με ένα σφήριγμα, με μία γκλίτσα να τα στρίψεις, να τα σταματήσεις να τα τρέξεις, να τα μαντρώσεις. Μάλιστα είναι τόσο αγνά που πετυχαίνει κάθε φορά. Δεν μαθαίνουν με τίποτα.

NIEMANDSROSE είπε...

Και όπου γυρίσει να κοιτάξει ο μπροστάρης κοιτάνε όλα.
Ωραίες οι φωτό! ;)
Καλύτερες από το μπέιζμπολ! :)

The Torch είπε...

Εντάξει λοιπόν το κατάλαβα.
Πίσω από τα πρόβατάκια που πάνε για να ψηφίσουν είναι και ένας βοσκός με μορφή χασάπη. Τα πηγαίνει προς την κάλπη.

Sandiago Nasar είπε...

Σύμφωνα με τον νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας, στο τελευταίο πρόβατο τυ κοπαδιού θα πρέπει να αναρτηθεί φως, για αποφυγή ατυχημάτων (σοβαρά μιλάω, δεν κάνω πλάκα). Σύμφωνα με την εκλογική μας πραγματικότητα, ούτε οι βοσκοί δεν κρατάνε φανάρια. Όλο το κοπάδι πάει στα τυφλά...

(Σοφή η σκέψη σου που στις εκλογές ασχολήθηκες περισσότερο και πιο παθιασμένα με το baseball και λιγότερο με τα εκλογικά... αύτο το μέρος του comment κολλάει στο προηγούμενο post)

The Torch είπε...

Σε ευχαριστώ Sandiago. Και εγώ το ευχαριστήθηκα αφάνταστα. Πρέπει να πω ότι είχα ετοιμάσει διάφορα χαζοκειμενάκια για τις εκλογές (φαιδρά και άλλα) ήρθαν όμως τα πράγματα με το baseball και με απορρόφησαν τόσο πολύ που οι εκλογές και οι συναφείς τους μονομαχίες στο ΠΑΣΟΚ είχαν τόσο δεύτερη θέση στο μυαλό μου που δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ μαζί τους.