Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008

Πολιτική. Μπλιάχ

Τελικά το ΠΑΣΟΚ είναι όντως οικογενειακό μαγαζί...
Ο Αντρέας το άνοιξε ο Γιωργάκης θα το κλείσει!

Να μου το θυμηθείτε. Μετά από αυτό το συνέδριο ο μόνος χαμένος θα είναι ο Τσίπρας.

Πως τα φερε η ΝΔ, πως τα πήγε, κατάφερε για άλλη μία φορά πριν συμπλήρωσει εξάμηνο να ξαναμιλάμε για εκλογές.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές όμως που δεν θα γίνουν όμως όπως και τις άλλες φορές πριν το τέλος της τετραετίας.
Τσίπρας ?
Δλδη βλέπεις Τσίπρα αντιπολίτευση το 11 . Χλωμό ,όσο χλιαρός, άνοστος ,άγευστος ,δλδη αμερικανάκι κι αν είναι ο Γιωργάκης το ΠΑΣΟΚ έχει βαθιές ρίζες πλέον απ΄τον Αντρέα που δεν ξεριζώνονται με τίποτα θαρρώ .
Αν έχω λάθος πουθενά διορθώστε με αντέχω..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

The Torch είπε...

Φίλε Δημήτρη δεν έχω κανένα λόγο να σε διορθώσω. Όπως φαντάζομαι κατάλαβες, όλα όσα έγραψα είναι χιουμοριστικά. Εξού και ο τίτλος. Νομίζω τα πήρες πιο σοβαρά απ' ότι τους αξίζουν.
Για τον Τσίπρα πάντως, επειδή ίσως είναι το πιο σοβαρό από τα τρία, όντως νομίζω ότι μετά την παρουσία του στο Συνέδριο το ποσοστό που εμφανίζει στις δημοσκοπήσεις μάλλον θα μειωθεί. Κι αυτό διότι θα επιστρέψουν αρκετοί Πασόκοι στο ΠΑΣΟΚ, ενώ οι όποιοι άλλοι από άλλους χώρους τον βλέπουν θετικά θα απομακρυνθούν διαισθανόμενοι ότι ψηφίζοντάς τον δεν αποκλείεται να υποστηρίξουν έμμεσα το ΠΑΣΟΚ.

subir είπε...

Το μαγαζί το άνοιξε ο Ανδρέας.Το πήρε από γωνιακό παντοπωλείο και το έκανε πολυκατάστημα όλου του τετραγώνου.Το πήρε ο Σημίτης , ξήλωσε την οροφή και την έκανε θερινό σινεμά.Το παρέλαβε ο Γιώργος και το έκανε παρκίν.Δεν του είπαν όμως ότι τα αυτοκίνητα δεν ανεβαίνουν κυλιόμενες σκάλες, και δεν χωράνε σε ασανσέρ για ανθρώπους.Και αυτός επείδη δεν το κατάλαβε, το σινεμά το έκανε drive in και απορεί που δεν έχει πελατεία.Αυτά!

The Torch είπε...

Προσπάθησα κι εγώ αγόρι μου να γράψω κάτι, άφησες εσύ ενα σχόλιο και τα έκανες πουτάνα. Γι' αυτό λέω ότι δεν σε βρίσκει κανείς. Όταν κάποιος πηγαίνει προς τον Άρη, εσύ έχεις φτάσει στον Πλούτωνα, έχεις δει τον Milkyway έχεις κάνει μία βόλτα από μία μαύρη τρύπα και γυρίζεις να μας πεις πως πέρασες.

Servidores είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

The Torch είπε...

Για chain messages στο κινητό είχα ακούσει. Αλλά για chain messages στα blog δεν είχα ξαναακούσει.

subir είπε...

@ torch

Τρέμε Hawkins! (αν και νομίζω πως γενικά τρέμει-πω πω ντροπή μου!).Με τιμάς ρε φίλε.Με τιμάς.Τι να σου πω.Το ότι είμαι εδώ μέσα εσύ "φταις".Εγώ ότι μου έρχεται στο κεφάλι γράφω.