Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008

Ήρθε!!!Λοιπόν τελικά ξέρετε κάτι; Εκτός από τα βαρύγδουπα, τα σοβαρά, τα πολιτικά, τα δημοσιογραφικά, υπάρχουν και τα καθημερινά θέματα. Αυτά ίσως να είναι και τα καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα δουλεύω πολύ και γράφω ακόμα λιγότερο, όπως πολύ σωστά μου επεσήμαναν ο Subir και η Κοπτοραπτού.
Για τί θα γράψω λοιπόν; Για τον Snooker!!!
Snooker ήτοι ένα πανέμορφο κουτάβι που σήμερα είναι 48 ημερών. Τον έφερα στο σπίτι το προηγούμενο Σάββατο και από εκείνη την ημέρα έχω βάλει άλλον ένα "μπελά" (με την καλή έννοια) στ0 κεφάλι μου. Και τί μπελά; Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!!!

Ο Snooker είναι ένα κανισάκι (περίπου κανισάκι αλλά τα Pedigree δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου) πανέμορφο. Μαύρος με μία άσπρη γραβάτα. Κινητικός, γκρινιάρης, δαγκωσιάρης, τρεχαλιτζής... Κούκλος!

Τον έκανα έκπληξη στην Ίριδα, καθώς είπα διάφορα ψέματα ότι με έχωσε ο πούστης ο αρχισυντάκτης μου για ζωντανό στο δελτίο του Σαββάτου και ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω στο σπίτι πριν τις δέκα το βράδυ. Έτσι λοιπόν έφυγα από το κανάλι στις οκτώ και ξεκίνησα για την Ελευσίνα (εκεί έμενε ο ιδιοκτήτης) πήρα το σκυλί και έφυγα για το σπίτι μου. Με πήρε και η Ίρις τηλέφωνο, αλλά δεν το απαντούσα διότι στο αυτοκίνητο αυτός ο μπαγάσας δεν σταμάταγε να κλαίει. Κάποια στιγμή που κοιμήθηκε της τηλεφώνησα και της είπα ότι ο κερατάς ο αρχισυντάκτης μου όχι μόνο με κράτησε τζάμπα, αλλά τελικά δεν με εβγαλε κιόλας (που ξέρεις μπορεί να έβλεπε το δελτίο).
Κατά τις δέκα παρά τέταρτο λοιπόν έφτασα στο σπίτι..."Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε" φώναξα από την πόρτα.

Ή Ίρις δεν κατάλαβε που κόλαγε ο πληθυντικός και από το μπάνιο όπου βαφόταν μου φώναξε ότι είχαμε αργήσει για μία κράτηση που είχε κάνει σε ένα καταπληκτικό γαλλικό εστιατόριο.
Άφησα τα πράγματά μου και έβγαλα τον Snooker από το κουτί που τον είχα. Για καλή μου τύχη δεν έβγαλε άχνα, κι έτσι κρατώντας τον αγκαλιά τον πήγα στον μπάνιο.

"Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε" επανέλαβα πιο γλυκά αυτή τη φορά.

Φαντάζεστε τώρα τί έγινε έτσι;Οι φωτό το αποδεικνύουν.
Αυτή εδώ είναι με την μητέρα μου.
Καλώς όρισες Snooker.

5 σχόλια:

gatti είπε...

Tι κουκλί είναι αυτό torch μου!

Υπέροχος ο Snooker σου, να τον χαίρεσαι και να ζήσετε μαζί πολλές χαρές, χάδια, γλύκες και ...σάλια.

Τέλειος είναι! Τέλειος!!!

Giannis Kafatos είπε...

να περάσετε ωραία με το νέο μέλος της οικογένειας!
Βλέπω τη μαμά σου την ετοιμάζεις για "μπεϊμπι σιτερ"
φιλιά!
;)

subir είπε...

Χάλαλι σου βρε κόπανε!Σου μοίαζει λίγο όπως τον βλέπω πάντως....Πάλι καλά που δεν τον έβγαλες red sox.Πάλι καλά...

The Torch είπε...

@ gatti
Αχ τα σάλια είναι λίγα... Άλλες είναι οι εκκρίσεις που έχουμε να αντιμετωπισουμε.

@ Γιάννης
Η μάνα μου είναι έτοιμη πολύ καιρο τώρα και βέβαια μόλις τον είδε τον Snooker, αναφώνησε "μπράβο παιδιά, άντε τώρα και ένα παιδί" και ως καλη γιαγιά, έφερε ένα κρεβατάκι δώρο στο "παιδί".

@ subir
Σκεφτόμουν να τον βγάλω Pitcher, αλλά τέλος πάντων...

koptoraptou είπε...

Αχ,ήρθατε, κοτσάρετε τις φωτογραφίες, μας έπιασαν οι συγκινήσεις και άντε τώρα να πείσω ανίψια και μάνα ότι δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα ζωντανό μέσα στο σπίτι. Καλησπέρες!